Un fel de jurnal scurt – iunie 2011

Miercuri, 1 iunie
Ma suna tata sa-mi zica la multi ani de ziua copilului. Ce dragut e el.

Joi, 2 iunie
Dupa 3 ani (de glorie) refac site-ul WEBSTONE. Chestii noi la portofoliu, poze (mult) mai mari, texte noi si simplificate. Un slider mare pe home ca asa se poarta, un acordeon jQuery UI pentru lista de servicii, testimoniale (ce, suna mai bine “marturii”?) de la clienti fictivi dar multumiti. Pastram baza de date ca a fost bine gandita.
Evident, daca lucrezi la 2 noaptea si nu salvezi, o patesti ca Pacala. Save? Nu, ca I know what I’m doing… Pierdut fisier, ochi impaienjeniti dar holbati cat ditai cepele, regrete, strans din dinti si stupoare. Dar de draci, in 20 de minute refac totul ca sa pot sa ma culc linistit. E bine.

Vineri, 3 iunie
Azi e vineri, zi scurta, oprim munca pe la 3 si mergem la un gratar. Ierburi buruienoase, inalte cat un stat de om nu foarte inalt, stapanesc tupeiste mica mosie. E nevoie de o mana de barbat aici. Ma boscorodeste taica-miu ca nu stiu sa dau cu coasa. De, daca m-ai tinut in puf si m-ai trimis la facultate…
Incerc sa cosesc fara sa ma fac de ras. Imposibil. E, glumesc, ma descurc. Am in mine gena HLA-B27-Taran. Sunt laudat si pe buna dreptate. Altfel inabuseam cositorul cosas din mine in fasa. Cu mandrie slab mascata croiesc bulevarde glorioase prin palamida infricosata. Indiana jones a obosit si ma cam mananca tantarii.

Miercuri, 8 iunie
Astazi, imdb are un site bunicel, au bagat bani in el, l-au testat pe ie6, ie7, ie8 si ie9, firefox 2 si 3, chrome safari si konqueror, normal ca au facut teste si pe windows, os x si linux, ca sa fie totul ok. Exista si o versiune de mobil, evident, si o testezi pe o multitudine de smartphone-uri, rezolutii, browsere si sisteme de operare. Dar mai faci si o aplicatie, de fapt mai multe, ca trebuie sa mearga pe iOs, android, symbian, blackberry OS, etc. Atata timp cat vor fi diferente mari intre rezolutiile telefoanelor si ale tabletelor, mai faci aplicatii si pentru tablete. Oare chiar nu se poate un singur site pentru toate si toti? Ca pare cam multa munca…

Joi, 9 iunie
Azi mi-a picat netul in mod repetat si m-a facut sa ma gandesc la exploziile solare. Cred ca incep sa-mi fac un backup si sa-mi printez pozele pe hartie. Si sa cumpar si un depozit pentru stocarea lor. Iar documentele, le transcriu cu dalta in piatra. Si clar trebuie sa incep sa port o tichie din aluminiu.

Vineri, 10 iunie
Publicam acest post de pe telefon, sigur ca se poate, de ce nu? Aveam niste notite ca un fel de mic jurnal in MemoPad si acum le fac publice publicului pudic.
Si pot sa adaug si o poza!

Sambata, 11 iunie
Confesiunile unui microblogger
Ce inseamna a microbloga? Inseamna a scrie de pe device-uri mici bucatele mici de text cu insemnatate mica. Pot fi condimentate cu url-uri mici, poze la rezolutii mici, bere si mici.

3 Responses to “Un fel de jurnal scurt – iunie 2011”

  1. Lamia says:

    astept si urmatoarele jurnale: iulie, august, septembrie! :) )) foarte tare!

  2. Lamia says:

    jurnale sau jurnaluri? hmmm… :) ))

  3. Squirrel says:

    jurnales e corect :)

Leave a Reply